Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJI OB POSVOJITVI IŠČEJO NOV DOM BREZ VAS NE GRE SPET DOMA PREOBRAZBE NE PREZRITE KOLUMNA

Dobrodošli v spletni prodajalni Zavetišča Horjul.

Prijavite se in poglejte, kaj je novega od vašega prejšnjega obiska.
   
Zavetišče Horjul je bilo ustanovljeno leta 2005 z namenom nuditi zapuščenim in zavrženim živalim kvalitetno oskrbo v času bivanja v zavetišču in jim poiskati odgovorne nove domove. Kvalitetna hrana, veterinarske storitve, socializacija in postopno privajanje na življenje v novem domu - vse to vsakodnevno skušamo nuditi našim varovancem. 
Prvih 30 dni osnovne oskrbe živali v zavetišču krijejo občine, kar pa za večino sprejetih še zdaleč ni dovolj, saj marsikatera žival potrebuje za okrevanje in ponovno zaupanje precej več od zakonsko določenih 30 dni. Za evtanazijo po izteku omenjenih 30 dni se ne odločamo (razen izjemoma), zato se trudimo zbirati sredstva za njihovo oskrbo in dodatne veterinarske posege (operacije, zdravljenja ...). Te stroške krijemo s pomočjo donatorjev, z licitacijami na portalu mojpes.net, s posvojitvami na daljavo ter različnimi dobrodelnimi akcijami

Pred vami je spletna trgovina Zavetišča Horjul. Z nakupom nam boste pomagali kriti stroške oskrbe naših varovancev.
   
 
Poleg tega boste z nakupom čudovitih ročno izdelanih, večinoma unikatnih izdelkov v našem à la cARTe - kotičku podprli ustvarjalce.
VABIMO  VAS, DA POBRSKATE PO NAŠIH POLIČKAH, KJER BOSTE ZAGOTOVO NAŠLI NEKAJ ZASE, MI PA SE ZAVEZUJEMO, DA BOMO VES IZKUPIČEK OD PRODAJE V SPLETNI TRGOVINI NAMENILI OSKRBI NAŠIH VAROVANCEV.

0izdelk(ov)

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kolumna kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2018 web: simpledesignstudios.com ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net