Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJI OB POSVOJITVI IŠČEJO NOV DOM BREZ VAS NE GRE SPET DOMA PREOBRAZBE NE PREZRITE KOLUMNA

Dostava in vračilo

Rok dobave in dostava

Potrudili se bomo izdelke poslati v najkrajšem možnem času po prejemu kupnine na TRR. Običajno je to prvi delovni dan po prejemu plačila, najpozneje pa peti delovni dan od prejema plačila. Izdelke pošiljamo prek Pošte Slovenije, poštnina znaša 3,30 € ne glede na težo paketa in velja za pošiljke, poslane na področju Republike Slovenije. Rok dostave je odvisen od dostave Pošte Slovenije (do 3 delovne dni) ter od praznikov, sobot in nedelj. Če blaga iz kakršnega koli razloga ne bomo mogli dostaviti, bomo kupca o tem obvestili. Pošiljka bo dostavljena na naslov, naveden ob registraciji oziroma ob oddaji naročila. Lastnik spletnega mesta ne odgovarja za pravočasno odpravljene pošiljke, pri katerih je rok dostave prekoračen zaradi pogodbenega izvajalca.

Odstop od naročila in vračilo izdelkov

Odstop od naročila lahko kupec sporoči na elektronski naslov narocila@zavetisce-horjul.net v roku 15 dni od prejema blaga.

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Potrošnik mora najpozneje v 15 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v nespremenjeni količini, nespremenjeni embalaži in originalno zapakirano, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, kamor želi, da se vrne plačilo.

0izdelk(ov)

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kolumna kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2018 web: simpledesignstudios.com ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net