Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJI OB POSVOJITVI IŠČEJO NOV DOM BREZ VAS NE GRE SPET DOMA PREOBRAZBE NE PREZRITE KOLUMNA

Splošni pogoji uporabe

Lastnik spletnega mesta PRODAJALNA ZH je:

Zavetišče Horjul , zavod za oskrbo, nego, zaščito in vzgojo hišnih in izgubljenih živali
Smrečje 55, 1354 Horjul

Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta (v nadaljevanju Zavetišče Horjul) ter njegovih uporabnikov in način ter pogoje uporabe vsebin na naslovu www.zavetisce-horjul.net/trgovina (v nadaljevanju Prodajalna ZH). Zavetišče Horjul naproša uporabnike Prodajalne ZH, da si splošne pogoje uporabe pazljivo preberejo. Z registracijo v Prodajalni ZH uporabniki potrjujejo, da so s pogoji seznanjeni, z njimi soglašajo in jih njihove določbe zavezujejo. Pogoji veljajo za celotno Prodajalno ZH. Zavetišče Horjul si bo prizadevalo za nemoteno delovanje Prodajalne ZH in odpravo morebitnih napak v najkrajšem možnem času. Zavetišče Horjul ne odgovarja za nedelovanje spletnega mesta, ki je nastalo zaradi dejanja tretje osebe ali višje sile oziroma dejanj, ki jih ni bilo možno pričakovati ali predvideti njihovih posledic. Zavetišče Horjul si bo prizadevalo, da bodo podatki, objavljeni v Prodajalni ZH, točni in ažurni. V primeru, da se lastnosti artiklov, njihova dobavljivost ali cena spremenijo tako hitro, da Zavetišču Horjul ne uspe spremeniti podatkov na spletnih straneh, bo kupec s strani Zavetišča Horjul o tem obveščen, omogočena mu bo zamenjava artikla ali odstop od naročila.


Avtorske pravice

Vse vsebine Prodajalne ZH (slike, besedila, podatki ...) so zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah in so last Zavetišča Horjul ali njegovih poslovnih partnerjev, zato je nedovoljeno kakršno koli spreminjanje, kopiranje, distribucija ali drugo razširjanje vsebin brez pisnega dovoljenja Zavetišča Horjul.


Varovanje zasebnosti in osebnih podatkov

Pri kreiranju uporabniškega računa v Prodajalni ZH je potreben vpis vseh zahtevanih podatkov, ki bodo nato shranjeni v uporabniškem računu, lahko pa vsebuje tudi podatke, katerih vnos ni obvezen in jih uporabnik vnese, če to želi. Uporabnik je dolžan skrbeti za pravilnost in točnost podatkov. Za dostop do svojih podatkov in njihovo urejanje morajo uporabniki v sistemu prijave vnesti pravilno uporabniško ime in geslo. Za varovanje in upravljanje s temi podatki je Zavetišče Horjul zagotovilo ustrezen nadzor. Zavetišče Horjul se zavezuje, da bo ščitilo zasebnost uporabnikov, podatke pa bo varovalo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).


Uporaba osebnih podatkov

Zavetišče Horjul se zavezuje, da bo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) trajno varovalo vse osebne podatke uporabnikov ter da bodo ti podatki uporabljeni izključno za interne potrebe Prodajalne ZH, torej izvrševanja naročil (pošiljanje ponudb, računov, obveščanje o času dostave), pošiljanje promocijskega gradiva in drugo potrebno komunikacijo.


Povratne informacije in predlogi

Zavetišče Horjul spodbuja posredovanje povratnih informacij, predlogov in komentarjev v zvezi z vsebinami in storitvami Prodajalne ZH z namenom izboljšanja storitev in delovanja Prodajalne ZH, vendar se ima pravico odločiti, ali bo posredovane informacije in predloge upoštevalo ali ne. Zavetišče Horjul ne odgovarja za mnenja in komentarje kupcev, na katere nima vpliva.


Registracija in prijava

Registracija in prijava zgolj za brskanje po spletni strani nista obvezni. Če se boste odločili za nakup v Prodajalni ZH, pa sta registracija in prijava obvezni.


Postopek registracije in prijave

Registracijo opravite na spletni strani Prodajalne ZH. Vneseni podatki bodo nedvoumno povezani z vašim uporabniškim imenom in geslom, zato je pomembno, da so vsi podatki točni in veljavni. Za točnost podatkov je odgovoren uporabnik sam. Po opravljeni registraciji boste lahko dostopali do svojega uporabniškega računa in pridobili možnost nakupa v Prodajalni ZH. Podatke v svojem uporabniškem računu lahko kadarkoli uredite in popravite.


Oddaja naročila

  1. Prijava v sistem (za registrirane uporabnike) ali registracija (za nove uporabnike).
  2. Izbrane artikle uporabnik odloži v košarico. Ob zaključku nakupa izbere gumb »Na blagajno«. Odpre se okno s podatki o računu, kjer uporabnik vpiše podatke, ki bodo navedeni tudi na računu. Če je naslov, ki ga uporabnik vpiše, enak naslovu, kamor želi prejeti paket, to označi s kljukico, v nasprotnem primeru mu sistem ponudi opcijo vpisa naslova za dostavo. Trenutno je v spletni trgovini možna samo dostava prek Pošte Slovenije in plačilo po predračunu.
  3. V zadnjem koraku se izpiše povzetek naročila (izbrani izdelki, količina, končna cena ter podatki za dostavo) ter TRR za nakazilo kupnine. S klikom na gumb kupec potrdi naročilo. Na naslov, posredovan ob registraciji, kupec dobi e-sporočilo s predračunom in z vsemi podatki o svojem naročilu. Če bi prišlo do težav z dobavo katerega koli izdelka, bo kupec o tem obveščen po e-pošti.
  4. Kupec lahko izdelke, ki jih je že odložil v košarico, kadar koli odstrani iz košarice s klikom na ikono »smetnjak«, ki jo najde na levi strani ob izdelku v košarici.


Naročilo po e-pošti

Izdelke lahko naročite tudi tako, da seznam artiklov in svoje kontaktne podatke za dostavo posredujete na e-naslov narocila@zavetisce-horjul.net. Poslali vam bomo predračun s podatki za plačilo. Po prejemu plačila na TRR Prodajalne ZH, bodo izdelki odposlani na vaš posredovani naslov.


Oddana naročila

Pogodbe oz. oddana naročila se hranijo v bazi naročil eno leto. Uporabniki lahko zaprosijo za vpogled s pisno zahtevo po e-pošti.


Izdelki in cene

Vse cene, navedene v Prodajalni ZH , so v EUR ter vključujejo predpisani DDV. Pri nakupu veljajo cene, navedene v trenutku potrditve naročila. Zavetišče Horjul si pridržuje pravice do sprememb cen brez vnaprejšnjega opozorila. Cene nimajo vnaprej določene veljavnosti. Slike izdelkov so simbolične, zato lahko pride do odstopanja v barvnem odtenku med sliko in dejansko barvo izdelka.


Možnosti plačila

V Prodajalni ZH je trenutno možno le plačilo prek predračuna (s položnico ali prek elektronskega bančništva). Po potrditvi naročila boste na svoj elektronski naslov prejeli predračun in napotke za plačilo. Pred prejemom tega elektronskega sporočila ne izvršujte plačila. Izdelki bodo odposlani po prejemu kupnine na TRR Zavetišča Horjul. Veljavnost predračuna je 5 delovnih dni. V kolikor plačilo v petih delovnih dneh ni izvedeno, se smatra, da je kupec odstopil od naročila. 


E-novice

Uporabniki lahko izberejo opcijo prejemanja e-novic v svojem uporabniškem računu. Če e-novic ne želijo več prejemati, ga lahko kadar koli prekinejo. Prejemanje e-novic lahko uporabniki urejajo v zavihku »Moj račun«.


Trgovina posluje v slovenskem jeziku.


Za reševanje morebitnih sporov v zvezi s Prodajalno ZH je pristojno sodišče v Ljubljani.

0izdelk(ov)

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kolumna kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2018 web: simpledesignstudios.com ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net