Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJI OB POSVOJITVI IŠČEJO NOV DOM BREZ VAS NE GRE SPET DOMA PREOBRAZBE NE PREZRITE KOLUMNA

Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave

Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave

Klikni za povečavo:

Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave Dišeči vosek v darilni embalaži - različne dišave
Na zalogi 2,90 €
Vonj:
Količina:  

4 dišeči voski za izparilnik v kompletu

 4 dišeči voski v darilni embalaži

Dišeči vosek je narejen iz 100-odstotnega rastlinskega voska. Ti dišeči voski so maksimalno odišavljeni z izbrano dišavo. Dišava ne vsebuje ftalatov in parabenov, dišeči voski pa so obarvani z ekološkimi barvami. Vsi dišeči voski so ročno delani v Sloveniji ter so človeku in okolju prijazni.

Čas gorenja: 8 ur Dimenzije: 7,0 × 7,0 × 1,5 cm
Teža: 4 × 6,5 g Opozorilo: uporabite z izparilnikom za dišeči vosek

Izbirate lahko med vonji Božična pita, Vrtnica-šampanjec, Začinjena vanilija, Original marcipan, Sladka češnja, Melona-jagoda, Whiskey-karamela.


Božična Jabolčna Pita diši po domačnosti, po tradiciji, po razsvetljeni hiši, v kateri se ob praznikih širijo vonj maslenega testa, praženih jabolk, karamele in začimb, ki nam polnijo nosnice in prevzemajo naše čute. Božična jabolčna pita diši po ljubezni, po topli dlani, šepetanju in smehu prijateljev iz otroštva. Božična jabolčna pita diši kot povabilo v srečo.

Vrtnica-Šampanjec je posebna bogata dišava, ki vas bo popeljala v čase Rimskega imperija, ko so iz prvih nasadov trte v Šampaniji tovorili vino do Rima. Napoj prvih trt, iz katerih so pridelali šampanjec in ga na blazinah iz brokata, med cvetnimi listi vrtnic, srkali z zlatom ovešeni meščani in meščanke, ki sta jih okus vina in dehtenje vrtnic potegnila vrtinec norosti.

Začinjena Vanilija spominja na skodelico kulinarične popolnosti. Okus goste, kremaste pene, začinjene s strokom burbonske vanilje z Madagaskarja, dopolnjene s stepeno smetano, posuto z drobci vaniljinih semen, ščepcem rjavega sladkorja, kardamoma in začimb. Dišava, v katero se boste želeli potopiti in z njo popolnoma prežeti svojo bit.

Original Marcipan je sladek vonj mandljevcev, katerih plodove zagorele mladenke trejo, ribajo in drobijo v terilnicah, ter jih nato s sladkorjem ugnetejo v najslajšo maso. Maso, ki se voljno oblikuje, in je nepogrešljiva v najboljših prazničnih kolačih, najbolj razkošnih tortah, in najbolj bogatih sladkorčkih, pomočenih v kremast čokoladni obliv.

Sladka Češnja je nepozabna dišava, ki spominja na bogastvo majskih dni sredi dreves, cvetov in visoke trave, hkrati pa kliče k romantiki. Te dišeče sveče so omamne kot ljubezensko pismo, ki ga prebiramo znova in znova, in je tisto najboljše, kar daje piko na i vsaki sladkosti – kot češnja na vrhu smetane.

Whiskey-Karamela vas bo objela s sladkobno dišavo karamele s pridihom whiskeyja, ki bo s svojo nežnostjo v vas vzbudila hrepenenje po toplih zimskih večerih, ko vas ob prasketanju kamina greje ljubezen, zunaj pa naletava sneg. Plamen dišečih sveč, ki topi mehkobo karamele, je odličen dodatek za dni, ko uživate ob branju svoje najljubše ljubezenske zgodbe.

Za ta artikel ni mnenj.


Dodaj svoje mnenje

Za vnos mnenja se prijavite.

Osebe, ki so kupile ta artikel, so kupile tudi
0izdelk(ov)
Povej prijatelju
 
Informiraj prijatelja o tem produktu.

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kolumna kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2018 web: simpledesignstudios.com ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net