Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 

Zavetišče Horjul - Ne prezrite!

"BIG HUG" za Zavetišče Horjul

BIG HUG za Zavetišče Horjul

PHD-jev dan dobrodelnosti
"BIG HUG" za Zavetišče Horjul
18. februar 2011

PHD, družba za komunikacije bo letos praznovala 21. rojstni dan, ki ga bomo s posebnim praznovanjem obeležili v vseh 59-ih pisarnah sveta! Odločili smo se, da bomo to priložnost izkoristili za zabavo, dobro voljo in smeh, predvsem pa za dan, ko lahko storimo nekaj dobrega! V Sloveniji, kjer smo veliki "živaloljubci", smo se odločili, da podarimo "Big Hug" Zavetišču za živali Horjul.
Za čimvečji objem pa potrebujemo veliko rok, tudi vaše.

Zavetišče za živali Horjul, ki ga vodi Polona Samec, je po mnenju številnih ljubiteljev živali eno najboljših zavetišč v Sloveniji. Polona Samec je goreča zaščitnica živali in ena redkih, ki za neželjene, izgubljene, ranjene in mučene živali nesebično skrbi in jim poskuša omogočiti boljše življenje. Prav zato je prejela nagrado in priznanje Sončna osebnost leta 2008, za ozaveščevalni blog in odlično vodenje zavetišča.

V Zavetišču Horjul je trenutno več kot 100 živali, ki čakajo na priložnost za boljše življenje pri posvojiteljih. Dokler pa se prijazni ljudje, ki bi v svoj dom sprejeli novega štirinožnega prijatelja ne javijo, v Zavetišču Horjul vsak dan skrbijo, da so živali zdrave, site, na suhem in toplem ter, da jim kdo nameni prijazno besedo in nežen dotik. Oskrba živali pa je vse prej kot poceni, zato je naša in vaša pomoč še kako dobrodošla.

Kako lahko pomagamo?

Posvojitve živali:

Najboljši način na katerega lahko pomagate je seveda posvojitev živali. Na spletni strani zavetišča si lahko ogledate (pre)dolg seznam živali, ki čakajo na novega, prijaznega lastnika, ki si ga resnično zaslužijo.

Posvojitve na daljavo:

Ste ljubitelj živali, pa vam način življenja, zdravje ali bivalni pogoji ne dopuščajo, da bi kakemu brezdomčku ponudili svoj dom? Nič hudega, vseeno je kar nekaj načinov, kako jim lahko pomagate. Eden od njih je "posvojitev na daljavo", kjer lahko pomagate pasjemu ali mačjemu brezdomčku, ki je v zavetišču več kot 30 dni in teh ni malo. Vaša pomoč je lahko v obliki finančnega prispevka, v pokritju veterinarskih storitev, v nakupu hrane, opreme... Če se odločite za kaj takega, predlagamo, da najprej preberete vse o posvojitvi na daljavo in se seznanite s pravili, ki pri takšni vrsti posvojitev veljajo, potem iz seznama živali za posvojitev na daljavo izberete svojo in izpolnite elektronsko pogodbo za posvojitev na daljavo.

Finančne donacije:

Seveda so tudi vse finančne donacije (osebno ali na TRR raču: NLB 02027-0254948113) več kot dobrodošle, saj je treba poskrbeti za zdravje živali, poleg tega pa nahraniti številne lačne želodčke.

Donacije v materialu:

Lahko pomagate z donacijami v materialu, kot so hrana, stare brisače, rjuhe, deke, pripomočki za osebno nego.

Povejte naprej:

Zavetišču pomagate že s tem, da poveste še komu za njih in brezdomčke, ki iščejo nove, ljubeče domove.

Natisnite plakate in letake:

Natisnite letake in plakate ter jih obesite po svoji okolici, razdelite med znance, sodelavce in prijatelje.
- aktualni plakat
- letak

Dobrodelne licitacije:

Sodelujte na dobrodelnih licitacijah.

Kontaktni podatki:

Več informacij o dobrodelnem projektu PHD "Big Hug" in še bolj podrobne informacije o načinih pomoči štirinožnim brezdomčkom najdete na spletni strani www.facebook.com/PHDBigHug.

Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 01 2448 550 in z veseljem vam podamo še kakšno informacijo več.

V Zavetišču za živali Horjul se držijo načela, da gredo živali od njih le na enako dobro ali na bolje. Vsi kosmaatinčki, majhni in veliki, bodo vaše pomoči resnično veseli in zanjo neizmerno hvaležni, zato vas prosimo, vzamite si čas in pomagajte kakorkoli pač lahko.

Mateja, Jaka, Tina, Petra in Špela

18.1.2011

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net