Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 

Zavetišče Horjul - Ne prezrite!

Krilca - darila s čarobno močjoKRILCA - darila s čarobno močjo

Vsakdo izmed nas je že bil v zadregi, kaj podariti ljudem, ki so nam blizu in jih imamo radi. Če bi želeli podariti nekaj simboličnega ter hkrati uporabnega in koristnega, so morda rešitev za vas Krilca!

Gre za poseben način obdarovanja, pri katerem finančna sredstva prejme izbrana dobrodelna organizacija, obdarjenec pa voščilnico, na kateri med drugim piše, kakšna korist bo od tega darila, torej katera organizacija in za kakšen namen prejme izbrani znesek. Pri takem darilu imamo veliko udeleženih, ki jih darilo osreči: najprej darovalca in obdarjenca, ki ju greje topel občutek, da sta tudi sama naredila nekaj dobrega in koristnega, poleg tega pa še organizacije in njihove projekte, ki tako lažje uspevajo.

Nakup Krilc za poslovna darila je okolju prijazna in družbeno odgovorna poteza, ki gradi ugled podjetja oz. blagovne znamke, izdelava in uporaba vašega poslovnega darila pa ne bosta obremenili okolja.

Krilca, poslovna darila z mogočnimi posledicami
Krilca, praznična darila
Krilca, darila za rojstni dan  
Krilca, darila za vse priložnosti 

Krilca - darila s čarobno močjo

Če tudi vi sodite med tiste, ki ne marate neuporabnih daril, so Krilca več kot odlična priložnost. Če imate radi živali, bodo 3 darila Supertačka kot nalašč za vas! Z nakupom teh daril pomagate Zavetišču Horjul kriti stroške oskrbe za tiste kosmatince, ki iz takšnega ali drugačnega razloga svoj dom iščejo tudi več mesecev, nekateri celo leta. 

Organizator tega uspešnega projekta, Umanotera, se je vsem sodelujočim v prvem letu delovanja Krilc takole zahvalila: ''Hvala za vašo podporo. Skupaj lahko spreminjamo svet na bolje!'' Če želite tudi vi spreminjati svet, so krilca zelo dostopen in enostaven predlog. Dobrodelne organizacije vam bodo zelo hvaležne.

1. oktober 2012

Krilc ni več. Z letom 2016 so na žalost zaključili s svojim delovanjem. Hvala za vse in želimo vse dobro pri morebitnih novih projektih!
23. 2. 2017

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net