Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 

Zavetišče Horjul - Ne prezrite!

Zavetišče Horjul na obisku na Osnovni šoli Šenčur

Učiteljice osnovne šole v Šenčurju so nas ob zaključku zbiralne akcije hrane, peska za mačke, igrač, povodcev in odej za zavetišče povabile, da se otrokom na njihovi šoli predstavimo.

Povabilu smo se z veseljem odzvali in otrokom od prvega do petega razreda razložili kaj pomeni zavetišče, zakaj ga potrebujemo, kaj počnemo in kaj si na koncu vsi želimo - da vsak naš varovanec dobi nov, odgovoren dom. Pogovarjali smo se tudi o odgovornem skrbništvu in o tem, kaj lahko vsak posameznik naredi za pomoč zapuščenim in zavrženim živalim.

Zavetišče Horjul na obisku na Osnovni šoli Šenčur

Največ zanimanja so otroci seveda pokazali za našega spremljevalca in nekdanjega varovanca zavetišča Horjul - Buddyja, ki nam je pomagal pri prikazu, kako se psu ne smemo in kako se mu lahko približamo.

Na koncu so nam učiteljice in otroci predali zbran material, ki ga je bilo toliko, da nam je v avtu zmanjkalo prostora in se bomo po preostali del morali pripeljati še enkrat. Nato so nam pokazali tablo v avli šole, kjer smo lahko prebrali zgodbo psička Ruja, ki so ga nekateri učenci in učiteljice posvojili na daljavo. Ker je Ru pred kratkim odšel v nov dom, so si izbrali novega posvojenca na daljavo - psičko Ajdo.

Zavetišče Horjul na obisku na Osnovni šoli Šenčur

Za prijetno urico druženja in izobraževanja, za ves zbran material in seveda za posvojitve na daljavo, ki našim varovancem omogočajo, da lažje počakajo na nov dom, se Osnovni šoli Šenčur iz srca zahvaljujemo.

9. 2. 2011

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net