Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 

Zavetišče Horjul - Ne prezrite!

Zavetišče za zavržene mačke Žverca

Prostovoljci društva Žverca že več let rešujemo problem zapuščenih živali v Škofji Loki in v sosednjih občinah. Postopek je navadno tak, da se najdene živali oskrbi na Kliniki Loka, nato pa naj bi jih namestilo pristojno zavetišče Horjul. To odlično zavetišče je žal večino leta preveč polno, da bi mačke sprejemalo, zato živali do oddaje v nov dom namestimo prostovoljci. Ker je zapuščenih živali preveč in ker prostovoljci doma nimamo pogojev, ki ustrezajo zavetišču, se že dalj časa trudimo, da bi ustanovili zavetišče za živali. To bi predstavljalo trajno in dobro rešitev tega problema na širšem območju Škofje Loke.

Končno vam z veseljem (in s še malo tresočim glasom) sporočamo, da smo po dogovoru z občino Škofja Loka dobili prostor za zavetišče. Gre za manjšo starejšo stavbo v lasti občine, ki pa je potrebna obnove. Del stroškov bo krila občina, del sredstev pa bomo morali zbrati sami, saj je občinski mošnjiček, namenjem oskrbi zapuščenih živali, žal premajhen. Plan je zastavljen tako, da bo stavba obnovljena tako, da bo zavetišče kar se da hitro funkcionalno (ocena: čez mesec ali najkasneje dva), ostale prostore pa se bo obnavljalo postopoma (odvisno od količine sredstev).

Zavetišče za zavržene mačke Žverca

Pri zbiranju dodatnih sredstev se kot vedno obračamo na vas, dragi ljubitelji živali. Dobrodošel bo vsak prispevek in za vsak evro vam bomo izredno hvaležni. Pomagate lahko s prostovoljnimi prispevki na naš tekoči račun:

Žverca, društvo za pomoč živalim
Pod Plevno 65, 4220 Škofja Loka
SI56 0433 1000 1828 371 (NKBM),
NAMEN: Za Zavetišče


Če ste kot podjetje pripravljeni postati sponzor ali pa donator kakšne opreme (vrata, okna, pralne talne obloge), ki jo potrebujemo, vas prosimo, da se nam oglasite na info@zverca.si. Naše Društvo pa bi vam v tem primeru zagotovilo objavo vašega sponzorstva v vseh kontaktih z javnostjo.

HVALA!
Društvo Žverca
www.zverca.si

19. 5. 2011

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net