Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 
Pes meseca

ČapiČapi
april 2012

 
nazaj
line

Čapi je nazaj in ni se vrnil, ker bi bilo z njim kaj narobe.

Čapi je že imel dom, dober dom pravzaprav, a v življenju stvari včasih tečejo tako, da nanje nimamo vpliva. Čeprav na vse ne moremo vplivati, pa jih lahko vsaj malo predvidimo, sploh če vemo, da so neizogibne. Želeli bi si, da se posvojitelji tega pogosteje zavedajo in izberejo svojim zmožnostim in življenjskemu stilu primerno žival.

Kakorkoli že, Čapi je nazaj in zrasel je v krasnega, prijaznega in precej velikega psa. Star je štiri leta, zdrav, kastriran, redno cepljen in neproblematičen. Uboga toliko, kot se mu zdi nujno, zato mu bo koristila pasja šola. Rad se uči in komaj čaka, da mu bo nekdo namenil svoj čas.

ČapiČapi

Kmalu po sprejemu je bil kuštravi Čapi deležen stilske prenove. Po temeljitem friziranju je iz njega zasijalo nekaj šnavcerskega. Pravi lepotec je, sicer precej večji od šnavcerja, izgubiti mora kakšen kilogram, a za vse nas, ki nas očarajo strogi pasji brki in topel pogled rjavih oči izpod frfruja, je prav čudovit. Tudi kombinacija barv, poper in sol, se ujema s to ponosno pasmo in trenutno je zelo podoben našemu Junu, le siten ni, kot zna biti njegov zavetiški kolega.

Na kratko povedano, Čapi je simpatičen in živahen družabnik, le sebi primerno družbo potrebuje. Ali pa je nekje nekdo, ki potrebuje sebi primernega družabnika in ga bo našel ravno v Čapiju. Kakorkoli že, le najti se morata, tokrat za celo Čapijevo življenje.

Čapi je 6. aprila 2012 našel pravo družbo zase in odšel v nov dom.

Napisala Vixi

Več o Čapiju

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net