Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 
Pes meseca

Kaj pa Ming?Kaj pa Ming?
marec 2007

 
nazaj
line

Prijazni kosmatinec z globokim pogledom. Zazreš se mu v oči in vidiš ves svet. Vrne ti pogled, ugotovi, da mu nočeš nič hudega, in ti dovoli, da ga pobožaš.

Mingu v življenju ni bilo postlano z rožicami. Roke so bile zanj do pred nedavnim nekaj, kar boli. Potreboval je veliko časa, da je ugotovil, da so prav roke zelo uporabna zadeva, saj ga lahko božajo. Ampak tole bi rada napisala v bolj veselem tonu, kakršen je fant tudi postal.

Najinega skupnega poletnega sprehoda ne bom nikoli pozabila. Bil je v svojem boksu in mahal z repkom. "Kakšen lepotec!" sem vzkliknila in ga celega prečohala. Tudi pasje piškotke iz mojih vedno polnih žepov je "fehtal", kot se za pravega psa tudi spodobi. Pa izvem, da je to tisti kuža, ki se boji rok. Kaj pa zdaj? Umaknem se, da mu ne bi povzročala stresa, medvedek, kakršen je, pa je ugotovil, da sem popolnoma neškodljiva, in me je s pogledom in z mahajočim repkom povabil nazaj k sebi. Nato pa sva se odpravila na čisto pravi potep do vasi.

Kaj pa Ming?

To je bil vsekakor popoln sprehod! Ming je bil neverjetno priden! Res, tako pridnega psa še nisem peljala na sprehod! Nobenih skrbi nisem imela, da mi bo raztegnil roke na maksimum, saj je fant ves čas hodil poleg. Ko sem ga poklicala po imenu, me je vsakič tako zaupljivo pogledal, da sem se topila zraven. Če sem ga hotela pobožati, mi je glavico naslonil na nogo, meni pa so se roke kar izgubile v njegovi prekrasni, gosti dlaki. Skupaj sva raziskala vsak košček poti do vasi in nazaj, in čeprav sva si vzela čas, je najin sprehod kar prehitro minil.

Ima kdo prostor v srčku za tega sladkosnedega in pozornega medvedka?

Napisala Zorina

Več o Mingu

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net