Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 
Pes meseca

RudiRudi
november 2011

 
nazaj
line

Poskušam si predstavljati, kaj je razmišljal Rudijev lastnik. Morda je razmišljal, kakšen plašček se bo najlepše podal k rutki na Rudijevi ovratnici. Ali morda, kakšne barve pasja posteljica bi se najbolj podala k njegovi dnevni sobi. Morda še tega ne. Vsekakor ni razmišljal o tem, da bi svojega psa cepil in čipiral takrat, ko je bilo treba, kot veleva zakon.

RudiRudi

Samo pol leta star Rudi je bil najden julija letos v Topolu pri Medvodah. Tam je bil sam samcat in okoli vratu je imel ovratnico z zavezano rutico, brez kakršnihkoli drugih oznak. Lastnik se ni javil na nobeno objavo in tudi iskal ga ni nikjer. Tako je resasti veseljak ostal v zavetišču in že več kot tri mesece išče nov dom.

. RudiRudi

Rudi je lušten pes. S svojo skuštrano resasto pojavo, nasmeškom in rutico okoli vratu je videti kot kakšen britanski gizdalin izpred nekaj stoletij. V filmu bi ga verjetno igral Hugh Grant, čeden, malce trapast in vedno nasmejan. Težko sicer obljubim, da bo v njegovi družbi tako kot z g. Grantom, a prav lahko se zgodi, da bo bolje. Njegov pogled zna biti prav tako zapeljiv, poljubi iskreni in zagotovo vas bo spravil v smeh, saj je precej manj zakompliciran kot angleški humor. Ko bo imel za seboj obisk šole, pa bo postal tudi uglajen džentelmen.

RudiRudi

Skratka, Rudi nima nobene posebnosti, zaradi katere bi moral dolgo čakati na pravega lastnika. Mlad je, zdrav, prijazen, igriv, učljiv, rad ima ljudi in se dobro razume s psi. Lepa oblačila mu do zdaj niso prinesla sreče, zato išče lastnika, ki bo poleg gizdavih modnih dodatkov poskrbel še za vse drugo, kar pes potrebuje in si zasluži, hkrati pa ne bo Rudija nikoli več nikjer pozabil oziroma izgubil. Upam, da ga najde v najkrajšem času, škoda je namreč vsakega dneva, ki ga ta brkati mladenič preživlja z nami namesto s svojo družino.

Napisala Vixi

Več o Rudiju

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net