Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p. Zavetišče HorjulZavetišče HorjulZavetišče Horjul
Zavetišče HorjulAnimal shelter HorjulZavetišče Horjul na FacebookuPodatki Zavetišča Horjul
NAŠI PRIJATELJIOB POSVOJITVIIŠČEJO NOV DOMBREZ VAS NE GRESPET DOMAPREOBRAZBENE PREZRITE
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul - Horjulčki so zakon
Zavetišče Horjul svetuje sterilizacijo in kastracijo živali

SMS donacije za Zavetišče Horjul
Posvojite žival na daljavo v Zavetišču Horjul

 
Pes meseca

Spregledan FlipSpregledan Flip
oktober 2008

 
nazaj
line

In to povsem po krivici. Ime mu je Flip. Marsikdo verjetno sploh ne ve, da v zavetišču Horjul obstaja pes Flip. Srednje velik pes, star leto dni, najden v precej slabem stanju in posnetimi blazinicami na tacah. Po vrhu vsega pa še črn. Niti ni važno, da ima malo daljšo dlako, ker je črn. Če smo natančni, se najde kje vmes tudi pramen rjave. In zato v slabih treh mesecih zanj ni poklical še nihče. Precej dolgočasno kajne?

Flip je vse prej kot dolgočasen, običajen… Pravzaprav je precej poseben pes. Vselej dobre volje, živahen, predvsem pa – zabaven! S svojo osebnostjo je precej velika pasja afna, ki skoraj da ne hodi več, temveč le skače sem in tja in spet sem in tja, noro vesel, da si ob njemu prav ti. Ko je čas za izpust, ne oddirja ven kot vsi drugi, temveč je veliko bolj navdušen nad tvojimi čevlji, nujno ga je treba pozdraviti in objeti, ker Flip želi od tebe predvsem pozornost in da ga imaš rad… In to prav takšnega kot je.

Spregledan Flip

Ko ne misli na superge se predvsem posveča igri z drugimi štirinožci, čeprav so ti v svojih pesjakih. Flipu to ne predstavlja nobene ovire, prej obratno. Še bolj zabavno je, ker mora nos riniti v pesjak skozi mrežo, predvsem pa rad daje poklončke, čeprav drugi nad tem ravno niso navdušeni. Energije ima ogromno, včasih celo preveč. Vendar navkljub norčavemu karakterju ni vsiljiv ali neobvladljiv. Je precej pameten in vodljiv…predvsem je eden tistih, o katerih bomo nekega dne od posvojiteljev slišali, da je to absolutno najboljši pes na svetu. In ne bodo se motili.

Napisala Maja Kos

Več o Flipu

nazaj

 

domov naši prijatelji ob posvojitvi iščejo nov dom brez vas ne gre spet doma preobrazbe ne prezrite kontakt na vrh

Zavetišče Horjul © 2006-2023 ilustracije: Vixi podpora: mojpes.net